|
Темы без ответов | Активные темы
Текущее время: Ср сен 08, 2010 12:02 am
Фильмы, мультики и вообще... =)))
| Автор |
Сообщение |
|
MansoN.SR
Жыхар
|
Сегодня в Минских кинотеатрах премЬера Российской комедии "Пикап"... СобираюС в субботку метнутЬся глянутЬ =) судя по просмотренному мною трейлеру - филЬм клевый... 
_________________ Карл у Клары угнал макларен, а Клара у Карла угнала корветт!.. Ты найдешЬ меня на люстре, если Я крикну из шкафа, что Я на балконе?..
|
| Чт дек 03, 2009 1:46 pm |
|
 |
|
KAZIK
Жыхар
Регистрация: Пт мар 28, 2008 3:15 pm Сообщения: 863 Откуда: Смалявічы
|
а я паспрабую ў нэце глянуць гэты фільм. Хаця, можа быць, і некалі да кінатэатра дабаруся
_________________ СМАЛЯВІЧЫ маюць будучыню, але якую - ЗАЛЕЖЫЦЬ ад нас з ВАМІ!
|
| Пт дек 04, 2009 9:56 am |
|
 |
|
KAZIK
Жыхар
|
Пару дзён таму паглядзеў фільм "Пасылка". Ён мяне вельмі ўразіў! Раю прагледзець яго кожнаму http://intv.ru/view/?film_id=93450
|
| Сб янв 09, 2010 10:26 pm |
|
 |
|
ksuvina
Жыхар
Регистрация: Сб сен 13, 2008 4:18 pm Сообщения: 191 Откуда: Вiцебск
|
Вось нарэшце і да майго горада дайшоў "Шэрлак Холмс" Гая Рычы. Люблю прыгодніцкія фільмы з незанудным дэтыктывам. І гэты фільм мне спадабаўся. А рычаўскі Шэрлак Холмс мне больш сімпатычны, чым савецкі Ліванаў.
|
| Пн янв 18, 2010 9:04 am |
|
 |
|
KAZIK
Жыхар
|
Спадабаўся значыцца гэты фільм. Можа мне яго глянуць у нэце крыху пазней  Якаць будзе не вельмі, затое зацаню.
|
| Пн янв 18, 2010 10:43 am |
|
 |
|
pan
Жыхар
|
======================================== Узімку была магчымасць (некаторы вольны час ды кніжка пад рукой) прачытаў усю сагу......... спадзяюсь, што нікога не пакрыўджу, але на мой погляд што фільм, што кніга для дзяўчат 14-17 год..... Прачытаў усе кнігі таму што яны вельмі легка чытаюцца, развеяць мазгі ........
_________________ Усё будзе добра!
Отредактировал pan. Дата редактирования: Ср май 05, 2010 9:14 pm.
|
| Ср май 05, 2010 9:12 pm |
|
 |
|
pan
Жыхар
|
Я нарэшце паглядзеў фільм "Рок волна" мне спадабаўся фільм пра тое, як у 60-я ў Вялікабрытаніі з караблеў транслявалі забароненую рок-музыку праз пірацкія радыестанцыі  ))
_________________ Усё будзе добра!
|
| Ср май 05, 2010 9:17 pm |
|
 |
|
ksuvina
Жыхар
Регистрация: Сб сен 13, 2008 4:18 pm Сообщения: 191 Откуда: Вiцебск
|
 Re: Фильмы, мультики и вообще... =)))
У ліпені-жніўні выйшлі некалькі фільмаў: "Пачатак", "Солт" і "Рыцар дня". Пра рыцара нават і глядзець не хочацца, "Пачатак" пужае сваімі водгукамі (складана, напружвае і г.д., хаця на 2 месцы ў топ 250 лепшых фільмаў у кінапошук.ру), а "Солт" сёння паглядзела. Сюжэт нерэальны, але не для яго планаваўся фільм. Не абыйшлося без прымітыўных амерыканскіх стэрэатыпаў пра рускіх: водка, таварыш і мехавая шапка. Я яшчэ на партале прачытала артыкул аб тым, што у праблемах у асабістым жыцці беларусак вінавата дзяржава, дык падумала, што ў праблеме асабістага жыцця гераіні Джалі вінаваты 2 дзяржавы. Не ўсё так дрэнна, мілыя жэншчынкі 
|
| Вт авг 03, 2010 8:54 pm |
|
|